Home 2017-04-23T20:32:51+00:00

Een update vanuit de Pinte…

Nicky van Oosterhout stuurde ons namens Scouting Lierop onderstaande update... 'Hier even een update vanuit de Pinte, onze kamplocatie van deze week. Voor de explo's begon het avontuur zaterdagmiddag. Zij vertrokken [...]

donderdag 20 juli 2017|

Vakantieprogramma BSO NulVier

Mariëlle Engels-Lamers stuurde ons weer een nieuwe nieuwsbrief met workshops van de BSO Jumpin in Lierop. Deze keer gaat het over het vakantieprogramma met als thema LANDEN. Alle ouders zijn weer [...]

woensdag 19 juli 2017|

Zondag voor 13e keer Lieropse boerderijen bridge

A.s. zondag, 23 juli, vindt voor de 13e keer de Lieropse boerderijen bridge plaats. De happening is intussen uitgegroeid tot een gewilde activiteit met deelnemers uit de verre omstreken. 140 bridgers zullen in groepen weer door ons mooie dorp fietsen, waarbij 7 Lieropse boerderijen worden aangedaan, om met elkaar een kaartje te leggen. Je moet er twee dingen voor kunnen, bridgen en fietsen en als de weergoden dan meewerken, breng je een mooie dag door in ons dorp met haar mooie buitengebied.

A Capella heeft vakantie na succesvol miniconcert

Op het prachtige terras van de Ontmoeting zette A Capella afgelopen maandag de vakantie in met een miniconcert dat tevens tot doel had om het ledenaantal te vergroten. De aanwezigen waren vol lof voor het gebodene en sommigen dachten er serieus over na om zich aan te sluiten bij het koor dat deze avond vooral populaire nummers zong, deels uit hun succesvolle show Beregoed. In 2018 staat er weer zo’n show op het programma… ‘A Capella On Tour’. Wie het traject daar naartoe wil meemaken kan na de vakantie op proef aansluiten op de repetities die dan op de maandagavonden in de Vurherd worden gehouden.

Zie enkele foto’s van het miniconcert.

De tweede dag van de Jeugdvakantieweek

De tweede dag van de Jeugdvakantieweek – met weer maar liefst 116 kinderen – stond in het teken van het afmaken van de bouwwerken die nodig waren voor de opnames van Lierop’s got Talent. Een filmcrew met cameraman Peter trok de hele dag langs de groepen om opnames te maken van hun ‘flits’reclames. Het werden verrassende opnames waarin de creativiteit van de Lieropse jeugd zeker te zien zullen zijn. Deze opnames zullen morgenavond vanaf 18.30 te zien zijn in Nirwana. Iedereen is welkom! We zijn benieuwd welke groep er met de gouden Loekie vandoor zal gaan?

Het totale programma voor morgen is:
16.00 uur bij de blokhut
17.30 eten bij de blokhut
Vanaf 18.15 is iedereen uitgenodigd in Nirwana voor Lierop’s got Talent
18.30 uur Start Lierop’s got Talent

Na Lierop’s got Talent is er nog even de mogelijkheid om de bouwwerken bij de blokhut te komen bezichtigen.

Zie ook de foto’s van dag 2.

Eerste dag jeugdvakantieweek prima gestart

Op de eerste dag van de jeugdvakantieweek werd er weer volop gebouwd. De begeleiders/ouders stonden er af en toe wel alleen voor maar dat mocht de pret niet drukken, er moest tenslotte ook gespeeld worden. Dit jaar duurde de eerste dag van 10.00 tot 15.00 uur. Ook vandaag zal dit zo zijn. Gelegenheid genoeg om de bouwwerken die in de steigers staan af te werken. Zie alvast de foto’s van de eerste dag in onze slapgalerij.

 

Drie nieuwe banken bij tennisvereniging de Ren dankzij Lindor Tuinhout.

De banken aan de achterkant van het tennispark de Ren waren al een tijdje aan vervanging toe. De firma Lindor Tuinhout heeft dit probleem opgelost door drie prachtige nieuwe banken te schenken. De tennisvereniging is blij dat ze de supporters van haar leden maar, tijdens het open toernooi, ook andere bezoekers een riante zitplaats kan aanbieden dankzij Lindor Tuinhout. Voor meer informatie kijk op www.tv-de-ren.nl

 

Zwarte rugzak met inhoud gevonden…

Ik heb vanavond bij het skateveldje een zwarte rugzak met inhoud gevonden.
Wanneer je hem kwijt bent kun je reageren via onderstaande mail.

annytonny@hotmail.com

 

Vanavond miniconcert A Capella

Vanavond sluit A capella op het terras van De Ontmoeting het seizoen af met een miniconcert.

Het volledige bericht staat in onze agenda. Kijk maar.

Opgeven 55-plus diner voor 20 juli

Van Anita Hurkmans, onze dorpsondersteuner, kregen we het bericht over het a.s. Diner 55-plus bij Nelly van Oosterhout. Op dinsdag 25 juli van 17.00 tot 19.00 uur is het weer zover. Aanmelden kan t/m donderdag 20 juli via mail naar dorpsondersteuner@lieropleeft.nl of via een antwoordstrookje in de brievenbus van Anita in de entreehal van Henricushof. Zie HIER de hele info en antwoordstrookje.

Wim en Nel bedanken A Capella

Op onze redactie kwam het bericht binnen waarin Wim en Nel A Capella bedanken voor het jarenlange vertrouwen. Zij wensen daarin A Capella nog heel veel zangplezier toe. 

 

Polaroid zonnebril gevonden

Polaroid zonnebril gevonden in de berm van het fietspad langs de Somerenseweg ter hoogte van de aansluiting met de Groenstraat.

Cor Welten, Hogeweg 5A.

Meer nieuws