Vele ‘artiesten’ die afgelopen vrijdag in de zaal succes hadden kregen afgelopen zondag de deksel op de kop in de verloren wedstrijd van Lierop 1 tegen DOSL op sportpark de Renkant. In de zaal deden de Lieropse ploegen het beter al kon in de Lieropse derby tussen Hurkmans en Educontract er uiteindelijk maar een de winnaar zijn.

In de hoofdklasse behaalde Topparty zijn eerste overwinning van dit seizoen door met 2-3 van Daan’s te winnen. In de 10e en 13e minuut schoot Hidde Maas Topparty naar een 0-2 voorsprong. In de 19e minuut maakte Ralf van de Laar er 0-3 van. Daan’s kreeg voldoende kansen om tot scoren te komen maar vond doelman Bert Meeuws steeds op hun weg. In de slotminuut kon Daan’s nog terugkomen op 2-3.

In de eerste klasse miste Kanters een aantal vaste krachten en trad ook nog zonder wissels aan tegen Jagershuis. Jagershuis maakte niet de fout van vorige week door in de slotfase een 4-0 voorsprong zag omslaan in een 4-4 gelijkspel. Bas van den Wittenboer (2x), Thijs van Heugten (2x) en Daan Kuijpers bezorgden Jagershuis een uitstekende 0-6 overwinning.

In de tweede klasse werd de Lieropse derby tussen Hurkmans en Educontract gewonnen door Educontract. Hurkmans was in deze wedstrijd veel in de aanval maar Educontract was gevaarlijk door de snelle counters. In de 16e minuut schoot Bart van Brussel raak vanaf eigen helft in een leeg doel omdat doelman Sjoerd Hooglugt mee was in de aanval. In de 23e minuut plaatste Daan Hooglugt de bal onder zijn broer door in het doel, 0-2. In de 24e minuut zag Thijs Bekx kans om de achterstand van Hurkmans te verkleinen tot 1-2. Dit duurde niet lang. In dezelfde minuut vergrootte Bart van Brussel de voorsprong tot 1-3 bij een snelle counter. Met nog vier minuten te gaan maakte Harm Gubbels er nog 2-3 van.