In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie waren Jagershuis en Daan’s aan elkaar gewaagd. Na een mooie aanval opende Daan’s de score. Via de binnenkant paal vergrootte het in de 17e minuut deze voorsprong tot 0-2. Nadat Nick van der Sluijs er een minuut later 1-2 van had genaakt deed Jagershuis er alles aan om op gelijke hoogte komen. Het bleef bij de overwinning voor Daan’s.
Ook bij Bij Willem tegen Van Gennip ging het goed tegen elkaar op. Alfons van de Laar schoot de bal in de 5e minuut over de voor zijn doel staande doelman van Van Gennip, 1-0. In de 12 en 13e minuut draaide Bart Sijbers met 2 doelpunten de stand om in het voordeel van Van Gennip, 1-2. Met een hard schot vanaf de 10 meter lijn trok Niels Roijakkers in de 22e minuut de stand gelijk, 2-2 tevens einduitslag.
Hurkmans heeft z’n eerste punten te pakken als nieuwkomer in de 1e klasse. Tegen Breukers schoot Willem Hurkmans in de 9e minuut uit de draai via de paal binnen, 1-0. Drie minuten later brak René Maas over rechts door en schoot eveneens via de binnenkant van de paal binnen, 2-0. In de 21e minuut speelde Geert Tomassen zich mooi vrij en schot beheerst de bal in de het doel, 2-1. Kort voor tijd bepaalde Willem Hurkmans de uitslag op 3-1 door de bal hard in te schieten na een individuele actie.