In de strijd om de Roman Techno Cup kwamen twee fanatiek spelende teams tegen elkaar in het strijdperk. Hoofdklasser Topparty bouwde in de eerste 17 minuten een 4-0 voorsprong op. Rick Kleijsen redde in de 25e minuut de eer voor 1e klasser Boetselaers. In de slotfase scoorde Topparty nog twee keer en won met 6-1 door doelpunten van Luuk Versteegden (3x), Dirk Versteegden, Hidde Maas en Ralf van de Laar.

Van Zoggel 1 speelde tegen Van Gennip en na 30 minuten stond het nog dubbelblank, 0-0. In de strafschoppenserie werd doelman Coen Smits de matchwinnaar voor Van Zoggel 1 omdat hij twee van de drie strafschoppen wist te stoppen, waar door Van Zoggel 1 naar de halve finale gaat.

Bij Postel 1 tegen Hurkmans vervulde Joey Sonnemans van Postel 1 een hoofdrol door drie keer te scoren. Doelman Sjoerd Hooglugt deed zijn uiterste best maar hij kon niet voorkomen dat Hurkmans een 4-0 nederlaag leed. Rowan Leenen maakte de vierde treffer voor Postel 1. Het lukte de voorwaartsen van Hurkmans niet om te scoren.

Bleekerven en het Zunneke lieten een aantrekkelijke wedstrijd zien. Harry Maas opende de score voor het Zunneke in de 1e minuut. In de 20 daarop volgende minuten kwam Bleekerven terug tot 1-5. Met nog 3 minuten te gaan maakte Rens van Lieshout de 2e treffer van het Zunneke, 2-5. Ward Slegers bepaalde in de laatste twee minuten met twee doelpunten de uitslag op 2-7 voor Bleekerven. De andere doelpunten van Bleekerven werden gemaakt door Roel van Bussel (2x), Joris van Horne (2x) en Cas Aarts.