Voor de bouwvakvakantie hebben al de nodige werkzaamheden plaats gevonden aan diverse asfaltwegen binnen de gemeente Someren.

Tijdens de eerste twee weken na de bouwvakvakantie worden de resterende werkzaamheden binnen dit project afgerond. In Lierop gebeurt dit in onderstaande straten…

Laan ten Boomen: Op 20 en 21 augustus wordt de bovenste laag asfalt vervangen op het deel Laan ten Boomen tussen de Wilgenkant en het gehucht Boomen. Ter hoogte van het gehucht Boomen wordt het rode asfalt in de fietssuggestiestroken plaatselijk vervangen door nieuw rood asfalt. De betreffende gedeelten van de weg worden afgesloten voor al het motorverkeer. Het verkeer wordt omgeleid.

Slijtlagen diverse wegen in Lierop:

Op 22 en 23 augustus worden op diverse (gedeelten) van wegen een nieuwe slijtlaag (splitlaag) aangebracht. Dit is het geval op de Varenschutseweg, Middenweg (doodlopende gedeelte), Kerkenhuis (vanaf Groenebeemdweg tot T-kruising), Vaarsehoefweg en Vaarsehoef.

Bij deze werkzaamheden worden de wegen korte tijd afgesloten voor het verkeer. Het aanbrengen van een slijtlaag is erg weersgevoelig. Wanneer nodig kan met deze werkzaamheden worden geschoven.