In de zaalvoetbalcompetitie zette het Wapen vanaf het begin tegenstander Jagershuis onder druk. Het lukte Jagershuis niet of nauwelijks om onder die druk uit te komen. Het Wapen opende de score. In de 11e minuut zag Nick van der Sluijs de Wapen-doelman ver voor zijn doel staan en schoot vanaf eigen helft de 1-1 binnen. Het Wapen schoot tweemaal tegen de binnenkant van de paal van het Jagershuis doel waarbij de bal weer uit het doel sprong. Uiteindelijk gingen er nog wel twee in wat de uitslag op 3-1 voor het Wapen bepaalde.
In hun 2e wedstrijd van de avond ontmoette Postel 2 het Lieropse Topparty. Het werd een aantrekkelijke wedstrijd met een zinderend slot. Postel 2 kwam in de 5e minuut op een 1-0 voorsprong. Vervolgens duurde het tot de laatste vijf minuten voordat er weer gescoord werd. Eerst schoot Hidde Maas in de 26e en 27e raak voor Topparty, 1-2. In de 28e minuut werd het weer gelijk, 2-2 en in de 29e minuut kwam Postel 2 op een 3-2 voorsprong die in de 30e minuut door Marcel Hurkmans weer teniet werd gedaan, 3-3.
Hurkmans behaalde een 5-2 overwinning op het Zunneke. Al in de 1e minuut klopte Henri van Lieshout doelman Rens van Lieshout van het Zunneke, 1-0. In de 4e minuut liet doelman Sjoerd Hooglugt een afstandsschot los dat via paal – paal het doel inging, 2-0. Twee minuten later kwam Geert Filippini vrij voor keeper Hooglugt en schoot keurig binnen, 2-1. Vervolgens trof Hurkmans in de 14e minuut twee keer doel door René Maas en Thijs Bekx, 4-1. In de 19e minuut kreeg Harry Maas eindelijk kans om na een snel opgezette aanval de 4-2 binnen te schieten. Twee minuten voor tijd bepaalde Ralf Hurkmans de uitslag op 5-2 door van afstand in een verlaten doel te schieten.
Bart van Brussel van Educontract werd tegen Egelantier de “man of the match”. In de 2e, 23e en 29e minuut maakte hij alle treffers voor Educontract dat daardoor met 0-3 deze wedstrijd winnend afsloot.