Al roeiend vierde de slagwerkgroep hun eerste prijs met promotie. De ontlading was erg groot nadat er een prachtige score van 86,33 punten behaald was. 

Met bijna een volle bus reisden we afgelopen zaterdag af naar Heesch. Een dag waar wij als slagwerkgroep al maanden naar uit hadden gekeken. Onderweg werd er al gespeculeerd over ‘als we het halen, dan wordt het feest’. Anderen vertelden de verhalen over hoe het negen jaar geleden ging en sommigen pakten nog even hun momentje rust. Eenmaal aangekomen in Heesch druppelden ook onze (vele) supporters naar binnen, die ook zeer benieuwd waren hoe wij het er vanaf zouden brengen. De spanning steeg, de druk werd groter en we wisten dat we nu moesten gaan pieken. Dat deden we! 86,33 punten, een eerste prijs met promotie naar de hoogste divisie en een uitnodiging voor het NK.

We willen iedereen ontzettend bedanken die de moeite heeft genomen om ons te komen steunen in Heesch, en/of bij van Oosterhout aanwezig was bij de serenade. Promotie naar de 1e klasse én een uitnodiging voor het NK: het heeft geholpen, bedankt!!