Steffen van Leeuwen stuurde ons namens de Jeugdcommissie van TV De Ren onderstaand bericht…
‘Afgelopen week hebben de Tenniskids van Lierop en omstreken weer gezellig met elkaar getennist. De jaarlijkse clubkampioenschappen Jeugd Enkel zijn gehouden en omdat er 4 poules gespeeld werden zijn er vier clubkampioenen! Dit jaar zijn dat: Wietse Maas, Tijn van Nuenen, Karlijn van de Laar en Sam Leenen. Gefeliciteerd!!
En gisteren was het zo ver, voor veel kinderen (6-9 jaar) de eerste keer een tenniswedstrijd! Tennisvereniging de Ren is sinds kort een officiële Tenniskids vereniging en mocht de eerste Worldtour voor 2017 organiseren. Het thema was ‘Indian Wells’ en dat ligt in USA, California. De kantine hing vol met Amerikaanse vlaggetjes. Er kwamen kinderen uit Lierop, Someren, Asten, Heeze en Weert. We hebben twee grote teams gemaakt, groen en blauw waarna er een paar warming up rondjes gelopen werden. De punten werden door middel van knijpers op het netje bijgehouden door de kinderen en bij 7 knijpers was het partijtje voorbij. In de pauze was er limonade en een typisch Amerikaanse snack: popcorn. Totaal zijn er 58 partijtjes gespeeld en het groene team heeft met 34 punten gewonnen van het blauwe team. Volgende week is de Worldtour in Miami (Asten). Graag bedanken we namens de jeugdcommissie alle begeleiders.
Bekijk op www.tv-de-ren.nl  het hele verslag en de foto’s. Als je tennissen ook leuk lijkt kan je je vanaf 3 april opgeven voor twee proeflessen via www.Leefsomeren.nl   of stuur even een e-mail naar jeugd@tv-de-ren.nl.