Inge van Bommel stuurde ons onderstaand bericht…

‘De zaalcompetitie loopt voor de meeste korfbalteams dit weekend ten einde, maar een aantal teams traint deze week nog volop voor de belangrijke wedstrijden van komende zaterdag 10 maart.

De junioren A1 plaatste zich vorige week al voor de kruisfinales van het dameskorfbal, maar na vandaag blijkt dat DAKOS A1 zich volgende week zaterdag thuis in de Postel mag proberen te plaatsen voor de grote zaalfinale in Eindhoven. In het dameskorfbal zijn de zaalfinales in het Indoor Sportcentrum Eindhoven het hoogst haalbare en het zou dan ook een schitterende prestatie zijn als de meiden van de A1 op 17 maart mogen gaan strijden om de Nederlandse titel. Daarvoor zullen ze in de halve finale af moeten rekenen met de nummer 3 van de ranglijst, Swift uit Velden. De andere finale gaat tussen het ongeslagen Peelkorf en Rosolo. Vandaag werd de wedstrijd van de A1 met 10 – 8 gewonnen, laten we hopen dat dit volgende week weer zo is…..

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom en ook enorm nodig om de coaches/trainers Leon en Dorien en alle meiden van de A1 aan te moedigen en te schreeuwen naar de overwinning!

Locatie is de Postel in Someren en de wedstrijd begint om 15:30 uur.

Het voorprogramma is ook alleraardigst, want om 13:00 uur kunnen de meiden van de E4 kampioen worden. In een razend spannende poule verloren de concurrenten op het laatst punten en de E4 bleef maar winnen. Deze meiden spelen volgende week zaterdag hun 14 zaalwedstrijd en kunnen daarna hopelijk onder een champagnedouche!

En na de E4 speelt de C2 hun kampioenswedstrijd! Zij wonnen vandaag in een duel met de directe concurrent uit met 2 – 3 en hierdoor kan voor deze meiden ook de polonaise worden ingezet! Een knappe prestatie! De C2 speelt om 14:00 uur in de Postel.

Dus kom volgende week zaterdag naar de Postel om alle meiden aan te moedigen! De koffie staat klaar bij Hans en hopelijk kunnen we daarna proosten op drie topwedstrijden!’