In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie maakte koploper Berkvens geen fout. Tegen Van Gennip kwam het team in de eerste 20 minuten op 0-5. Tussen de 22e en 28e minuut kwam Van Gennip nog sterk terug tot 3-5 door twee doelpunten van Rob Hurkmans en een van Tom Raijmakers. Vooral het eerste doelpunt van Rob Hurkmans was een beauty. Hij lobde een dieptepass direct uit de lucht over doelman Tim Vinken in de verre hoek. Het werd uiteindelijk toch nog 3-7 voor Berkvens.

De strijd om de rechtstreekse degradatie tussen Topparty en Jagershuis gaf Topparty een beetje lucht. Topparty won met 5-2 en ruilde de laatste plek met het Jagershuis, dat twee wedstrijden minder heeft gespeeld. Het zal moeilijk worden voor beide teams om zich in de hoofdklasse te handhaven. Jagershuis kwam in de 3e minuut op 0-1 door een treffer van Bas van den Witteboer. Twee minuten later schoot Bert Meeuws de 1-1 in een verlaten doel. Vervolgens bouwde Topparty aan een 4-1 voorsprong door doelpunten van Luuk Versteegden, Hidde Maas en Ralf van de Laar. In de 26e minuut verkleinde Ruben van den Nieuwenhof de achterstand voor Jagershuis tot 4-2 door uit een strafschop raak te schieten. In de slotminuut bepaalde Luuk Versteegden de uitslag op 5-2 voor Topparty.

Hurkmans had veel pech tegen Kanters. In de 4e minuut scoorde Ralf Hurkmans met een streep in de bovenhoek de 1-0 voor Hurkmans. Het spel ging goed tegen elkaar op. In de 16e minuut verraste doelman Jeroen Roijakkers zijn college Henri van Lieshout van Hurkmans door onverwacht met een puntertje in de uiterste benedenhoek te scoren, 1-1. In de 23e minuut schoot Thijs Bekx voor Hurkmans 2x achter elkaar tegen de paal. Het bleef bij de 1-1.

In de 2e klasse schoot Mathijs Peters in de 2e minuut het Zunneke naar een 0-1 voorsprong tegen Sphinx. In de 5e minuut schoot Dennis Rutten na een mooie aanval de 1-1 binnen. Het Zunneke kreeg gedurende de wedstrijd meer grip op het spel en in de 16e minuut schoot Mathijs Peters op een nagenoeg dezelfde manier als zijn 1e treffer de 1-2 binnen. Twee minuten later zorgde Rens van Lieshout voor de 1-3. Vlak voor tijd werd het nog 1-4 toen Rens van Lieshout de bal in het doel tikte na een prima combinatie met Martien van Heugten.

Met enige moeite behaalde CuundersGlashelder een 4-3 overwinning op Educontract. Na een 3-0 voorsprong in de eerste 12 minuten kwam Educontract in de 15e en 20e minuut door doelpunten van Robin van Heugten terug tot 3-2. Kort hierna schoot Dani Fondon van eigen helft CuundersGlashelder naar en 4-2 voorsprong. Educontract gaf niet op en in de 25e minuut bepaalde doelman Han Maas met een afstandsschot de einduitslag op 4-3. Het lukte Educontract niet om nog dichterbij te komen.