Wie dichtbij huis het gezelligste feestje van de maand wil meemaken moet er zondag 11 maart bij zijn als de Bingo cantus show met Annie, Marie en Van Binsbergen Trio in de Ruchte geprogrammeerd staat.

Maak je op voor de hilarische Grote Bingo Cantus Show, gehost door Annie en Marie. Houd iedereen maar bovenal je eigen bingokaart in de gaten, want als ie bij jou valt dan ben je erbij! Waarbij? Bij het gezelligste feestje van de maand!

Ondertussen geeft het Van Binsbergen Trio je een minicollege biercantus met een hoog meezinggehalte. Natuurlijk wordt alles live gespeeld en gezongen. Het Van Binsbergen Trio bestaat uit vier extreem-langstudeerders uit Groningen, geroyeerd door Vindicat maar nog altijd lid van het Van Binsbergen Dispuut. Annie en Marie zijn de ongekroonde koninginnen van de bingo die eigenlijk door hadden willen breken als zangeres.

Verzamel vrienden, familie, buren en (vage) kennissen en schuif met jouw groep aan bij de lange tafels, hef het glas en haak in. Unieke ervaring gegarandeerd. Erbij zijn, is meedoen!

 
Entree: € 12,50
Genre: Muziek
Aanvang: 15:00 uur (let op: 18+)
Informatie: S.C.C. De Ruchte, 0493 – 44 11 44, info@deruchte.nl, www.deruchte.nl