Op zondag 1, zaterdag 7, zondag 8, woensdag 11, zaterdag 14 en zondag 15 september zal in natuurtheater De Donck toneelvereniging De Speledonckers de voorstelling ‘De Storm’ brengen.

In deze voorstelling kan natuurlijk onze Lieropse topper Manon Verbruggen niet ontbreken. Zij speelt Miranda, de dochter van Prospero.
‘De Storm’ is een energieke, magische voorstelling vol humor en drama.

Vermeldenswaardig is dat er op zondag 1 september ook een gebarentolk aanwezig zal zijn en dat mensen zich daarvoor kunnen opgeven via administratie@speledonckers.nl.

Tijdens een van de interviews werd aan regisseur Ruud van Bree de vraag gesteld wat het grootste/mooiste compliment zou zijn? Zijn antwoord was: ‘Dat mensen even ergens anders zijn geweest en worden meegenomen in het verhaal’. De Storm’ zal de eerste productie worden van Ruud, die sinds dit jaar regisseert in de Donck.

Heb je nog geen kaarten, haal ze dan nu nog met korting in de voorverkoop (t/m 24 augustus) kijk voor data, tijden en tickets op www.speledonckers.nl
Zie ook het eerdere bericht dat we op slaponline hebben geplaatst en onderstaande teaser en interview van Harrie van Horik (Siris).