In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie werkte Acfis twee wedstrijden af. Eerst tegen Van Gennip en later op de avond tegen Steenstra. In de 3e minuut opende Luuk Castelijns de score voor Acfis, 0-1. Van Gennip deed wat het kon maar het overwicht bleek te groot. Nadat Juul Verburgt in de 12e minuut voor 0-2 had gezorgd belandde de bal in de 16e minuut via Tom Raijmakers in het eigen doel, 0-3. Twee minuten later redde Tim van Lieshout met goed doorzetten de eer voor Van Gennip, 1-3. In de laatste 5 minuten maakten Youri van Brussel en Juul Verburgt er nog 1-5 van voor Acfis.

In de 1e klasse  kwam DeskaMarkt8 in de 14e minuut op een 2-0 voorsprong tegen het Jagershuis. Eerst schoot Douwe Hurkmans na een prima aanval raak. Meteen hierna ging Jos Hurkmans op snelheid door de verdediging van Jagershuis en scoorde, 2-0. In de 19e minuut redde Thijs van Heugten de eer voor het Jagershuis door met een hakje de bal in het doel te werken, 2-1.

Met veel inzet speelden Educontract en Hurkmans in deze Lieropse derby tegen elkaar. De eerste 20 minuten waren voor Hurkmans dat door Thijs Bekx, Ralf Hurkmans en Mart van den Eijnden een 0-3 voorsprong opbouwde. Het laatste gedeelte van de wedstrijd was voor Educontract dat door doelpunten van Bart van Brussel en Axel van den Biggelaar nog tot 2-3 wist terug te komen.