In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie sloot Berkvens de wedstrijd tegen Van Gennip winnend af. De man van de wedstrijd Geert Raijmakers stelde doelman Freek van Bussel met een 1-2tje in staat om in de 8e minuut voor Berkvens te scoren, 0-1. Vervolgens scoorde hij zelf in de 10e en 14e minuut waardoor Berkvens op 0-3 kwam. Van Gennip bood goed tegenstand alleen werden de kansen niet benut. In de 18e minuut redde Maarten van den Einden de eer voor Van Gennip, 1-3.

In de 1e klasse stond Jagershuis tegen DeskaMarkt8 op het programma. In de 2e minuut strafte Toon Filippini een foute pass in de defensie van DeskaMarkt8 af, 1-0. Tot ongeveer halverwege de wedstrijd ging het goed tegen elkaar op, 2-3. Daarna drukte DeskaMarkt 8 door en won deze wedstrijd met 3-7. De andere doelpunten voor Jagershuis werden gemaakt door Job van den Nieuwenhof en Bas van den Wittenboer na een keurige 1-2 met Jan van Lierop.

In de 2e klasse werd bij Sphinx tegen het Zunneke 8 keer gescoord. In een rommelige wedstrijd kwam Sphinx steeds op voorsprong en moest het Zunneke hard werken om iedere keer terug te komen. Uiteindelijke werd het 4-4. Voor het Zunneke scoorden Mathijs Peters, Rens van Lieshout, Martien van Heugten en Harrie Maas.

Veel inzet was er te bewonderen bij LeenenRegiobank tegen Educontract. Het duurde tot de 15e minuut voordat LeenenRegiobank op voorsprong kwam, 1-0. Ongeveer 5 minuten later was het alweer raak, 2-0. Met nog twee minuten te gaan maakte Rens Hurkmans de eretreffer voor Educontract, 2-1.

In de 2e minuut keek Hurkmans tegen een 0-1 achterstand aan tegen de Egelantier. In de 11e minuut speelde Thijs Bekx zich uitstekend vrij en schoot hard de 1-1 binnen. Hurkmans kwam op voorsprong toen Dirk van Vlokhoven beheerst door de benen van de doelman de 2-1 binnenschoot. Met een mooi diagonaal schot maakte Dirk van Vlokhoven er drie minuten voor tijd 3-1 van voor Hurkmans.