Van Toon van de Hurk kregen we onderstaand bericht…

‘Dirk van Vlokhoven is aan het einde van het vorige seizoen gestopt als speler van Lierop 1. Dit na een geweldige staat van dienst. Door steeds opspelende blessures heeft hij besloten in een lager team te gaan spelen.

Op zijn eigen verzoek was het afscheid van Lierop 1 sober omdat hij geen afscheidswedstrijd op prijs stelde. Maar Dirk verdient natuurlijk meer dan een bosje bloemen en een handdruk na 18 jaar Lierop 1. Daarom hebben we hem afgelopen donderdagavond verrast met een voetbal reünie. Alle spelers waar hij in 1988 als F-speler mee is gaan voetballen zijn opgetrommeld en hebben gespeeld tegen een team van spelers waar Dirk in Lierop 1 mee heeft gespeeld. Een mooi plaatje.

Terwijl Dirk niets wetend aan het trainen was kwamen de twee teams het veld op. Het duurde even voordat hij besefte wat er ging gebeuren maar hij was heel blij verrast en speelde bij beide teams een helft mee.

Daarna werd in de kantine met spelers en andere belangstellenden nog lang herinneringen opgehaald. De buurmannen hebben Dirk nog toegezongen als zijnde de “Generaal van Lierop 1” en in een tweede lied waar zijn toekomst ligt.

Dit was een bedankje aan Dirk, niet alleen van SV Lierop maar van heel Lierop. Het enthousiasme van alle betrokkenen maakte duidelijk wat hij voor Lierop 1 betekend heeft’.

Zie ook enkele foto’s in onze fotogalerij en filmpje.