In de zaalvoetbalcompetitie lukte het kampioen Berkvens om tegen Jagershuis ongeslagen te blijven door met 2-0 te winnen. In deze wedstrijd stond voor Jagershuis ook niets meer op het spel.

Van Gennip speelde met 3-3 gelijk tegen het Wapen in een vrij pittige wedstrijd. Van Gennip stond met 17 punten op de 11e plek bij aanvang van de wedstrijd. Topparty en Snackpoint hadden er ieder 18. Dus minimaal een gelijk spel moest het worden voor Van Gennip om de 11e plek te ontlopen en dat werd het: 3-3. Voor het Wapen stond er niets meer op spel dan de sportieve plicht en dat deden ze ook. Rob Hurkmans, Guus Berkers en Chris Filippini scoorden voor Van Gennip. Met nog een wedstrijd te spelen (tegen Jagershuis) en door een beter doelsaldo is Van Gennip opgeklommen naar de 9e plek en dus gevrijwaard van nacompetitie.

Voor Daan’s tegen Topparty stond er niets meer op spel. Topparty daarentegen diende minimaal een punt te halen om de 11e plek te ontlopen. Het werd een 4-0 nederlaag. Door een slechter doelsaldo dan Snackpoint en Van Gennip (maar die moeten nog een wedstrijd) speelt Topparty als de nr. 11 van de hoofdklasse in de nacompetitie.

Hurkmans heeft de 3e periode gewonnen door alle 7 wedstrijden ongeslagen te blijven. Een prima prestatie. Binnen vijf minuten stond van Zoggel 2 op 0-2. In de 15e en 22e minuut trok Willem Hurkmans de stand gelijk en twee minuten voor tijd schoot doelman Sjoerd Hooglugt de winnende treffer binnen, 3-2.