Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Lily Hollanders, lid van de Koepelzangers stuurde ons onderstaand bericht…

‘Een aantal seniorenkoren uit de gemeenten Asten, Deurne en Someren komt op woensdag 10 april bij elkaar om voor elkaar en anderen te zingen. De organisatie dit jaar is in handen van de Koepelzangers uit Lierop. Als locatie is gekozen voor Café-Zaal Van Oosterhout aan de Van Dongenstraat in Lierop.  Het concert begint om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur.

Maar liefst zes koren uit de regio laten een deel van hun repertoire horen. Dat levert een enorme diversiteit aan liedjes op in verschillende talen, bekend en onbekend. Van Capri via Athene naar Tirool. Het belooft een gezellige middag te worden. De toegang is gratis maar vol=vol. Een mooie gelegenheid om eens te komen luisteren. Wie weet spreekt een van de koren een bezoeker aan.

Zin in zingen? Bij de Koepelzangers kan het vrijblijvend uitgeprobeerd worden. Zangers en zangeressen hoeven ook niet per se uit Lierop te komen. Op dit moment zingen mensen mee uit Someren, Stiphout, Neerkant en Geldrop. De Koepelzangers repeteren op  donderdagmorgen in De Vurherd in Lierop onder de bezielende leiding van Marion van Eijk-Gähler’.