Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Dit jaar wordt de Toer dur Lierup van woensdag 27 t/m vrijdag 29 juni verreden. De Toer dur Lierup is een jaarlijks fietsevenement voor alle Lieropse kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Iedere avond wordt er om 18.30 uur gestart aan het parkoers aan de Bruiseldonk. De kosten zijn € 3.- per dag of 3 dagen voor € 7.50. Fiets je alle dagen mee, dan ding je mee in het algemeen klassement en ben jij wellicht de drager van de enige echte Toer dur Lierop-trui!

Ook dit jaar is er vanaf 5 jaar weer een apart jongens- en meisjesklassement.

Kinderen van 0 t/m 4 jaar rijden 1 rondje, daarna komt er per leeftijd 1 rondje bij (5 jaar 2 rondjes, 6 jaar 3 rondjes etc..). De kinderen vanaf 9 jaar fietsen met een fiets die door de organisatie ter beschikking wordt gesteld. Dus allemaal op een zelfde fiets! Op donderdag 28 juni is er weer het  estafettefietsen voor alle leeftijden vanaf 11 jaar. 3 personen aan de start. De eerste start op een gewone fiets zonder versnellingen, fietst 2 rondjes en draagt de fiets over aan nr. 2, deze fietst ook 2 rondjes en draagt de fiets over aan nr. 3 die na 2 rondjes de finish als eerste probeert te halen.

We nodigen alle kinderen uit Lierop uit deel te nemen aan de Toer dur Lierup zodat we van deze 54e editie ook weer mooi spektakel kunnen maken!

Mochten er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Sylvia Sijbers, 06 15108878
Zie eventueel ook de foto’s van vorig jaar in onze fotogalerij.