Maandag 27 maart waren er weer veel leden gekomen voor de ledenvergadering van Fanfare st. Willibrordus. Hierin werd het jaar 2016 uitgebreid samengevat en werd er uiteraard nog even stil gestaan bij het grote succes van ’Lierop Live on the move’.
Frans Neervens werd gekozen tot erelid. Frans is al lid vanaf januari 1986 en was medeorganisator van verschillende evenementen zoals fanfare feesten, zeskamp en de proms. Ook vanaf 1988 is hij coördinator van het ophalen van oud papier en textiel. Na al zijn harde werk en zijn uren die hij in de fanfare heeft gestopt is hij uitgegroeid tot een onmisbare schakel binnen deze verenging. Hij heeft deze oorkonde en de bos bloemen dan ook meer dan verdiend, en zo zit ook voor Martien Kusters zijn laatste taak erop als voorzitter bij de Fanfare st. Willibrordus.
Na 6 mooie jaren en 2 fantastische proms geeft Martien het stokje over aan Robert van Otterdijk. Ook Cindy van Heugten stapt uit het bestuur en op haar plek gaat Stijn Hesius zitten. Wij willen namens de fanfare Martien en Cindy bedanken voor al hun werk die ze in deze vereniging hebben gestopt.