In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie won Jagershuis met 7-2 van Jan&Jan. Ruim 20 minuten ging het gelijk op, 2-2. Tussen de 23e en 27e minuut bouwde Jagershuis de voorsprong uit tot 7-2. Voor Jagershuis scoorden Rob van der Sluijs (2x), Daan Kuijpers (2x), Gijs Kuijpers (2x) en Thijs Santegoeds. De beide doelpunten van Jan&Jan werden gescoord door Stijn Sanders.

In de 2e klasse ging in een spannende wedstrijd, waarin het Zunneke zeker op het laatst vele kansen kreeg, Tonny’s met een 3-2 zege nar huis. Mathijs Peters opende in de 3e minuut de score voor het Zunneke, 0-1. Twee minuten later stond het alweer gelijk door een treffer van Pedro van de Voort, 1-1. Diezelfde speler zorgde in de 9e minuut voor de 2-1 voorsprong voor Tonny’s. Nadat Hein van de Voort in de 17e minuut voor 3-1 had gezorgde, bepaalde Harrie Maas in de 23e minuut de uitslag op 3-2.

Educontract behaalde een 2-6 zege op Jeuken. Dit gebeurde voornamelijk in de slotfase van de wedstrijd. Frenk Mennen schoot in de 4e, 16e en 21e minuut raak, 0-3 voor Educontract. Thijs Haasen verkleinde in de 22e minuut de achterstand tot 1-3, waarna Rens Hurkmans er een minuut later 1-4 van maakte. In de 25e minuut maakte Floran van Houts er 2-4 van. Educontract nam in de 29e minuut definitief afstand van Jeuken door treffers van Axel van den Biggelaar en wederom Frenk Mennen, 2-6.

Sphinx overdonderde ISM door twee doelpunten van Marvin Lemmen en Dennis Rutten in de 4e minuut voor Sphinx, 2-0. ISM herstelde zich keurig en in de 13e minuut stond het weer gelijk, 2-2 door doelpunten van Sem van den Nieuwenhof en Sjoerd van Heugten. In de 21e minuut schoot Sem van den Nieuwenhof de 2-3 voor ISM binnen. Met nog 4 minuten te gaan pakte Sem van den Nieuwenhof op de middenlijn de bal af van een Sphinx speler en schoot van afstand de 2-4 binnen met zijn hattrick. Met een intikker bepaalde Sjoerd van Heugten in de 30e minuut de uitslag op 2-5 voor ISM.