In de zaalvoetbalcompetitie kwam Educontract in de 2e klasse duidelijk te kort tegen CuundersGlashelder. Ruim 10 minuten ging het goed tegen elkaar op maar daarna nam CuundersGlashelder afstand. Jordy van Lunsen (kopbal), Stan van Hoof (2x), Niels van Santvoort en Jordy Overman zorgden tussen de 12e en 28e minuut voor een 0-5 voorsprong voor CuundersGlashelder. In de 29e minuut scoorde Educontract 2 keer door doelman Tom van Oosterhout en Daan Hooglugt, 2-5.

LeenenRegiobank en het Zunneke deelden de punten. Michiel Peters opende in de 3e minuut de score voor het Zunneke met een diagonaal schot, 0-1. Door een foutje in de verdediging van het Zunneke zag Teun Loomans kans om een minuut later de stand op gelijke hoogte te brengen, 1-1. Met een hard schot van Han Gerritsen in de kruising kwam LeenenRegiobank op 2-1. In de 27e minuut zag Martien van Heugten zijn harde werken beloond met een doelpunt voor het Zunneke, 2-2.