Stichting Glazen Kooi zet zich in voor Groot Someren met als doel saamhorigheid te creëren tussen de feestdagen en aandacht te besteden aan de wensen van het Zummerse volk. Op vrijdag 28 t/m 30 december zorgen zij op het Wilhelminaplein 43 uur lang voor sfeervolle activiteiten voor jong en oud. Zo wordt er vanuit een glazen kooi voor muziek gezorgd met dj’s en artiesten, en is er een live veiling om bedrijven en verenigingen onder de aandacht te brengen.

Dit jaar krijgt heel het Zummerse volk een kans om zijn of haar wens te laten vervullen (of voor een ander). Denk hierbij aan een uitje naar de Efteling, een bedankgift voor een dierbare of zelfs een medische behandeling.

Hoe leuk zou het zijn om een wens in te dienen voor iemand die het nou ècht verdient. Wie komt er dan bij jou het eerst in je op? Laat het ons weten! Dien jouw wens (voor een ander) op tijd in met je contactgegevens naar info@glazenkooi.nl of schrijf een kaart die in diverse winkels in Groot Someren zijn te verkrijgen en wie weet wordt jouw wens in vervulling gebracht!