In de zaalvoetbalcompetitie was Van Gennip totaal van slag tegen Postel 2 dat een zeer ruime 8-3 overwinning boekte. Bij 4-0 schoot Chris Filippini raak voor Van Gennip, gevolgd door een doelpunt van Tim van Lieshout, 4-2. Daarna was Postel 2 weer aan zet en kort voor tijd maakte Bart van Lierop de 3e treffer voor Van Gennip.
Jagershuis en Daan’s waren goed aan elkaar gewaagd. In de 5e minuut schoot Nick van der Sluijs via de paal binnen. In de 11e minuut schoot Maarten Werts beheerst binnen na een mooie aanname van de bal. Uit een counter in de 18e minuut kwam Daan’s op een 1-2 voorsprong. In de 25e minuut maakte Rob van der Sluijs eveneens uit een counter er 2-2 van.
In de 2e klasse is door de 1-4 winst tegen het Zunneke CuundersGlashelder medekoploper geworden in de 2e klasse. Alleen Harry Maas wist te scoren voor het Zunneke. Hij draaide in de 16e minuut mooi weg van zijn tegenstander.
De zege van Hurkmans op Sphinx is geen enkel moment in gevaar geweest. Bij 0-2, 1-4 en 2-6 kon Sphinx scoren. Ralf Hurkmans (2x), Willem Hurkmans (3x), Sjoerd Hooglugt en Harm Gubbels troffen doel voor Hurkmans, 3-7.