In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie won Jagershuis nipt met 2-3 van Acfis. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Joost van der Velden (3e) opende de score voor Acfis. Doelman Nick van der Sluijs (10e) trok na een uiterste inspanning (op zichzelf staande sliding) de stand gelijk, 1-1. Luuk Swinkels (13e) speelde zich netjes vrij en schoot Acfis op een 2-1 voorsprong. Uit een snelle combinatie maakte Toon Filippini (22e) de gelijkmaker. In de 26e minuut onderbrak Toon Filippini het uitverdedigen van Acfis en met een harde punter in de benedenhoek bezorgde hij Jagershuis de winst, 2-3.
De Lieropse derby tussen Topparty en Van Gennip eindigde in de 1-4 winst voor Van Gennip. In een aantrekkelijk wedstrijd opende Dirk Versteegden (7e) de scoorde voor Topparty. Bart Sijbers (9e, 14e, 26e) schoot vervolgens met zijn “gouden linker” Van Gennip naar een 1-3 voorsprong. In de slotminuut onderschept Rob Hurkmans de bal van de meevoetballende doelman Koen Hendriks en bepaalde de uitslag op 1-4.
In de 1e klasse hield Hurkmans na de vlugge achterstand in de 5e minuut tot 5 minuten voor tijd goed stand tegen Kanters. In die 5 minuten bracht het overwicht van Kanters hun de overwinning. Willem van den Broek maakte twee doelpunten. Een hard schot op doel werd door Harm Gubbels ongelukkig en onhoudbaar voor de doelman van richting veranderd, 3-0.
In de 2e klasse moest doelman Frenk Mennen van Educontract in de eerste 7 minuten al 4 keer de bal uit het doel halen bij Ons Café tegen Educontract. Daarna hield Educontract behoorlijk goed stand maar kwam nauwelijks in de gelegenheid om te scoren. Tussen de 20e en 23e minuut nam Ons Café verder afstand tot een 7-0 overwinning.
Het Zunneke trad met 3 veldspelers en een doelman aan tegen Random United en mag niet klagen dat de nederlaag niet groter werd dan 4-0.