In de strijd om de Roman Techno Cup verloor Jagershuis met 1-2 van Postel 2 door een benutte strafschop aan het einde van de wedstrijd. Daan Kuijpers opende in de 9e minuut de score voor Jagershuis na een mooie aanval. Twee minuten later tikte Dirk Maas schitterend met de buitenkant voet onhoudbaar voorbij doelman Jelle Welten, 1-1. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Voor een overtreding in het strafschopgebied kreeg Postel 2 in de slotseconden met succes een strafschop te nemen, 1-2.

2e klasser Zunneke had geen schijn van kans tegen Acfis dat nog erg slordig met de verkregen kansen omsprong. Doelman Ralph Bekx voorkwam vele “zekere” doelpunten van Acfis maar kon toch niet voorkomen dat hij 9 keer gepasseerd werd waaronder zelfs een eigen doelpunt van Harrie Maas, 9-0.

Doelman Stefan van Velthoven was een sta in de weg voor de aanvallers van Hurkmans. In de 15e minuut kwam Hurkmans op voorsprong door een doelpunt van Riny van den Wijnboom, 0-1. Uit een counter stond het 1 minuut later 1-1. Hurkmans deed er alles aan om tot scoren te komen en was ook steeds in de aanval. Het lukt niet om te scoren en zoals zo vaak was het de tegenstander die kort voor tijd met een uitval de overwinning binnenhaalde, 2-1.

In de hoofdklasse kwam Van Zoggel 1 binnen 4 minuten op 2-0 tegen Van Gennip. In de 10e minuut stond Van Gennip alweer gelijk door doelpunten van Kevin Geerts en Bart Sijbers, 2-2. In de 19e minuut zette Kevin Geerts Van Gennip op een 2-3 voorspong door de bal met de knie binnen te tikken. In de slotminuut zorgde Chris Schenk voor de gelijkmaker, 3-3.

De meeste doelpunten vielen bij Topparty tegen Steenstra, maar liefst 13 keer werd er gescoord. Steenstra bleek veel te sterk voor Topparty en won met 3-10. De doelpunten van Topparty werden gemaakt door Ruud van den Hurk (2x) en Hidde Maas en een eigen doelpunt van Tom van Lieshout.