In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie kwam Acfis 2x in actie. Topparty was de eerste tegenstander en hield ongeveer 15 minuten goed stand. Daarna kwam Acfis op toeren en toen was er voor Topparty geen houden meer aan. Het werd een 8-1 overwinning voor Acfis door doelpunten van Luuk Castelijns (3x), Bram van Dijck (2x) Léon van den Bosch (2x) en Youri van Brussel. Voor Topparty redde Ralf van de Laar de eer.

Van Gennip leed een dikke 1-7 nederlaag tegen Daan’s. Bij een 0-6 achterstand zag Bart Sijbers kans om de eer voor Van Gennip te redden, 1-6. Voor Daan’s scoorden Mike Verdonschot (2x), Arco van Dijk (2x) en Ronnie Heymans (3x, waarvan een uit een strafschop).

In de 1e minuut schoot Tyrone Pelzers raak voor Centersnacks tegen Jagershuis, Vervolgens kregen beide teams kans om te scoren, waarbij Centersnacks goed onder druk werd gezet en gevaarlijk was met uitvallen. In de 15e minuut plaatste Thijs van Heugeten vanaf de helft van de tegenstander de bal in zijn eigen doel dat doelman Jelle Welten net had verlaten om mee te gaan in de aanval. Jagershuis gaf niet op en in de 26e minuut verkleinde Daan Kuijpers de achterstand tot 2-1. In de slotminuut was de snelle Tyrone Pelzers iedereen te vlug af en bracht de uitslag op 3-1 voor Centersnacks.

Het Zunneke was te sterk voor Sphinx dat al in de 1e minuut op voorsprong kwam door een doelpunt van Marvin Lemmen, 0-1. Harrie Maas trok in de 7e minuut de stand weer gelijk, 1-1. Sander Maas zette Sphinx met een harde schuiver weer op voorsprong, 1-2. In de slotfase kreeg Harrie Maas het op zijn heupen en scoorde nog eens drie keer waardoor zijn totaal op vier kwam, 4-2.