In de zaalvoetbalcompetitie leverde Topparty een prima prestatie door tegen Van Zoggel 1 gelijk te spelen. In de 13e minuut schoot de doelman van Van Zoggel 1 de 1-0 binnen met een hard schot onder de vallende keeper Koen Hendriks door. In de 17e minuut schoot Luuk Versteegden van eigen helft in een leeg Van Zoggel doel, 1-1. Nog in dezelfde minuut werd doelman Koen Hendriks gepasseerd in het Topparty doel, 2-1. In de 25e minuut strafte Luuk Versteegden riskant uitverdedigen van Van Zoggel genadeloos af, 2-2. Het werd spannend in de slotfase van deze aantrekkelijke wedstrijd. Meteen na de aftrap na het Topparty doelpunt maakte van Zoggel 1 er 3-2 van. Topparty ging door en uit een vloeiende combinatie speelde Bert Meeuws zich vrij en schoot de 3-3 binnen.

Na een wedstrijd met stevig zaalvoetbal verliet Jagershuis als winnaar de zaal. Canadees werd door Rik Duijmelinck na een 1-2tje in de 5e minuut op achterstand gezet, 0-1. Rob van der Sluijs vergrootte de voorsprong uit een counter met een beheerst geplaatst schot, 0-2. In de 18e minuut verraste Ronald Bakens het Jagershuis door vanaf eigen helft over alles en iedereen heen de aansluitingstreffer te scoren, 1-2. Ruben van den Nieuwenhof maakte er in de 20e minuut uit een counter 1-3 van voor het Jagershuis. Ronald Bakens was er in de 27e minuut als de kippen bij om een losgelaten bal van doelman Jelle Welten binnen te schieten, 2-3.

Hurkmans en Boetselaers waren goed aan elkaar gewaagd. In de 18e minuut opende Ralf Hurkmans na een 1-2tje met Willem Hurkmans de score voor de Lieroppenaren, 1-0. In de 22e  minuut schoot Ron van Stratum van afstand met een verdekt schot de 1-1 binnen, 1-1. Beide teams kregen kansen. Mart van den Eijnden van Hurkmans schoot 2 keer buiten bereik van doelman Frank Ceelen hard tegen de lat. De druk van Boetselaers werd steeds groter en in de 27e minuut schoot doelman Frank Ceelen van afstand de winnende treffer voor Boetselaers binnen, 1-2.

Harry Maas is de laatste tijd goed op dreef bij het Zunneke. Dat ondervond Ons Café. Hij scoorde alle doelpunten voor het Zunneke en zag een strafschop gestopt door doelman Dirk Acda van Ons Café. Eytan Kochavi en Mark Struijcken scoorden voor Ons Café waardoor het Zunneke met 2-4 deze wedstrijd won.