In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie schoot Topparty uit z’n slof tegen het Wapen. Pas bij een 4-0 achterstand lukte het Martijn Mulder in de 26e minuut om de eretreffer voor het Wapen te scoren, 4-1. Hidde Maas (3x), Bert Meeuws en Ralf van de Laar (2x) zorgden voor de 6-1 winst van Topparty.

Na de 1-0 in de 9e minuut door Rob van der Sluijs voor Jagershuis nam Kanters het initiatief in handen en won de wedstrijd met 1-4. In de 11e minuut passeerde Job van den Nieuwenhof ongelukkig zijn eigen doelman, 1-1. In de 15e en 24e minuut maakte Stan van Heugten er 1-3 van en vlak voor tijd legde Pieter Velings de bal panklaar voor Geert Blommers die vervolgens de uitslag op 1-4 bepaalde.

Het Zunneke bleef Educontract met 2-5 de baas. Na een solo van Robin van Heugten kwam Educontract op voorsprong in de 4e minuut, 1-0. In de 12e minuut strafte Harrie Maas een foutje in de verdediging van Egelantier af, 1-1. Vervolgens bouwde het Zunneke aan een 1-5 voorsprong door doelpunten van Mathijs Peters (19e), Ralph Bekx (19e) en Harrie Maas (25e en 28e). Na het benutten van een strafschop door Axel van den Biggelaar werd het 2-5.