Bregje van Bommel stuurde ons vandaag namens Nirwana onderstaand bericht…
‘Hemelvaart betekent voor de Christenen de opbaring van Jezus Christus, of zoiets… Voor ons betekent Hemelvaartsdag voetballen!
Jazeker! Die strijd om de felbegeerde consumptie munten wordt ook dit jaar gewoon weer gespeeld. Hemelvaartsdag, 25 mei is het weer zo ver! Nirwana voetbaltoernooi, hét voetbaltoernooi waar de minst getalenteerde de meeste kans maken om te winnen. Waar in de rust de grootste rivalen samen een pilsje drinken of een sigaretje roken en waar nieuwe talenten geboren worden! Oftewel meedoen is belangrijker dan winnen.
Ondanks dat ze 100 meter verder hard aan het werken zijn om het terrein van Nirwana Live klaar te maken, kun je je ook dit jaar weer opgeven voor het allerleukste toernooi in de regio. Zoek minimaal 11 man met talent, een coach met tactisch inzicht en verzin een leuke naam! Ook de vrouwen kunnen zich weer massaal aanmelden! Met minimaal 7 dames per team en bidons vol rosébier kan er weer gestreden worden voor die felbegeerde eerste plaats!
Na het toernooi moet er natuurlijk nagepraat worden over de mooiste goals, de gekste acties en de gruwelijkste overtreding.
Daarom trekt iedereen na het toernooi richting Nirwana voor de after-party met DJ de Vos! Nog even lekker na borrelen, de spierpijn eruit dansen en natuurlijk de prijsuitreiking!
Geef je dus nu nog snel op via voetbaltoernooi@nirwana.nl‘.

Op woensdagavond ‘trainingsavond’ zal de finale van de Europa League worden uitgezonden!