In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie gingen Van Gennip en Bij Willem goed tegen elkaar op. Van afstand schoot Mike Kusters in de 12e minuut Bij Willem op voorsprong, 0-1. In de 19e minuut ging keeper Fabio Peters goed in de fout en zag Guus Berkers kans de stand gelijk te trekken, 1-1. Twee minuten later kwam Van Gennip op voorsprong door een mooie treffer van Kevin Geerts, 2-1. Tijdens een straftijd voor een speler van Van Gennip schoot Mike Kusters van afstand de 2-2 en tevens eindstand binnen.
In de 8e minuut speelde Hidde Maas zich mooi vrij en zette Topparty op een 0-1 voorsprong tegen Toff. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Pas in de 26e en 27e minuut kwam Topparty op 0-3 door doelpunten van Tom van Lieshout en Hidde Maas. In de 28e minuut redde Rob Aarts de eer voor Toff voordat Hidde Maas met zijn 3e doelpunt voor de 1-4 eindstand tekende.
Binnen 18 minuten was de uitslag bij Jagershuis tegen Van Otterdijk bereikt, 3-3. Jan van Lierop zette Jagershuis op 1-0 na een mooi driehoekje. Vanaf eigen helft zorgde Hein van den Einden voor de 1-1. Met een stiftballetje maakte Bas van den Wittenboer er 2-1 van voor Jagershuis. In de 9e minuut trok Erwin Altena de stand weer gelijk na een counter, 2-2. Halverwege de wedstrijd kwam Jagershuis op voorsprong door een doelpunt van Roy van den Biggelaar na een 1-2tje, 3-2. In de 18e minuut passeerde Hein van den Einden met een prima hakballetje de doelman van Jagershuis, 3-3.