Op de website van de gemeente Someren staat onderstaande informatie die betrekking heeft op de aanstaande kermis in Lierop.

Kermisattractie en de kerk van Lierop
Van vrijdag 13 september tot en met maandag 16 september a.s. wordt de jaarlijkse kermis gehouden in Lierop. Op vrijdag start de kermis om 17.00 uur en op de andere dagen om 14.00 uur.

Vrijdag 13 september
Vanaf de start van de kermis ligt bij een van de attracties een VIP TICKET verstopt. Degene die dit ticket weet te vinden, heeft éénmalig gratis toegang tot alle attracties én kan op vertoon van dit ticket éénmalig besteed worden bij alle food- en spelkramen. Dit ticket is persoonsgebonden.

Zaterdag 14 september
Vanaf de opening om 14.00 uur is er de eerste 15 minuten gratis toegang bij diverse attracties. Zorg dus dat je op tijd bent!

Zondag 15 september
De kinderen kunnen zich om 15.00 uur gratis laten schminken bij de oliebollenkraam.

Maandag 16 september
Deze dag vindt er een kinderloterij plaats met een hoofdprijs ter waarde van €200,-. De prijsuitreiking vindt plaats om 19.00 uur bij de rupsbaan. De loten kunnen ingeleverd worden tot 18.45 uur in de bus bij het Lunapark.

Bonnen voor loterij en korting
Alle kinderen hebben op school een bonnenboekje ontvangen waarin diverse aanbiedingen staan. In dit boekje staan gratis ritbonnen voor de volgende attracties (alleen geldig op maandag 16 september 2019 tussen 14.00 en 17.00 uur): rupsbaan, autoscooter, draaimolen, Lunapark.

Ook staat er in dit boekje een lot voor de loterij. Heb je geen lot? In ’t Contact van deze week staat een bon voor de loterij. Ook vind je hier een aantal kortingsbonnen voor de kermis.

Verkeersmaatregelen
Rondom de kermisdagen is de Van Dongenstraat in het geheel afgesloten en deels zijn ook de Florastraat, de Somerenseweg en de Offermansstraat afgesloten.