In de hoofdklasse speelden Daan’s en Jagershuis een aantrekkelijke wedstrijd. In de 4e minuut kwam Daan’s op een 1-0 voorsprong. In het vervolg van de wedstrijd bood Jagershuis goed tegenstand. Pas in de 24e en 26e minuut lukte het Daan’s om door twee doelpunten duidelijk afstand te nemen van Jagershuis. Voor Jagershuis is degradatie naar de 1e klasse zo goed als zeker. Met nog een wedstrijd te spelen, 3 punten achterstand en een nadelig doelsaldo van -13 ten opzichte van Topparty is dat waarschijnlijk niet meer te voorkomen.

Topparty greep de laatste kans om eventueel via de promotie/degradatie wedstrijd in de hoofdklasse te blijven. Tegen Acfis werd een spannende wedstrijd gespeeld die uiteindelijk in 3-3 eindigde. Hierdoor behaalde Topparty 3 punten voorsprong op Jagershuis en zal het doelsaldo van Jagershuis beslissend worden. In de 2e minuut opende Acfis de score en drie minuten later werd het zelfs 0-2. Uit een counter stond het in de 7e minuut 1-2 door een doelpunt van Tom van Lieshout. De ontknoping zat in de laatste 4 minuten van de wedstrijd. In de 26e minuut trok Dirk Hesius met een puntertje de stand gelijk, 2-2. Twee minuten later kwam Acfis weer op een 2-3 voorsprong. Met een geweldig afstandsschot in de kruising in de 29e minuut zorgde doelman Koen Hendriks voor het gewenste gelijke spel, 3-3.

Hurkmans moest aantreden tegen Centersnacks en verloor met 1-6. Bij een 0-4 achterstand redde Ralf Hurkmans de eer voor Hurkmans. Hurkmans heeft de 22 wedstrijden erop zitten. Van Otterdijk, staat nu qua punten gelijk met Hurkmans. Alleen het doelsaldo van Van Otterdijk is met -14 beter. Van Otterdijk speelt nog een wedstrijd. Waarschijnlijk is Hurkmans daardoor gedegradeerd en zal Van Otterdijk om promotie of degradatie moeten spelen.

Bleekerven en Zunneke speelden een rommelige wedstrijd met veel balverlies op het middenveld. Er werden weinig kansen gecreëerd en daarom bleef het 0-0. Een terechte uitslag.