In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie had Topparty een offday tegen Jagershuis. Vele foute passes fabriceerde Topparty en in de afwerking ging het ook vaak mis. Jagershuis liet een aantal prima uitgevoerde aanvallen zien waaruit doelpunten kwamen. Door doelman Jelle Welten, Thijs van Heugten en Job van den Nieuwenhof (3x) stond Jagershuis in de 22e minuut op een 5-0 voorsprong. Met een afstandsschot  redde doelman Koen Hendrikx in de 25e minuut de eer voor Topparty.

Vol inzet speelden Acfis en Van Gennip tegen elkaar. Acfis kwam in de 15e minuut op 1-0 door een doelpunt van doorzetter Joost van der Velden, 1-0. Lang wist Acfis de linker van Bart Sijbers af te schermen doch in de 18e minuut lukte het hem toch om door de benen van de doelman de gelijkmaker te scoren, 1-1.