A.s. zaterdag 16 maart vindt in de Bunt in Someren-Heide weer de kangoeroeklup plaats. Van 11:00 – 11:45 kunnen meisjes van 4 t/m 6 jaar kennismaken met korfbal. Er worden allerlei spelletjes gespeeld. Dus neem je gymschoenen mee en doe mee of kom een kijkje nemen. Zie bijgevoegde flyer.

En om 12 uur spelen de meiden van de C1 in de Postel in Someren hun kampioenswedstrijd tegen Klimroos C1. De meiden zijn al kampioen want ze hebben deze zaalcompetitie nog niet verloren en staan dus ongeslagen bovenaan. Een top prestatie noemen we dat en bij dezen willen we de meiden en hun coaches Michelle, Lise en Annet heel veel plezier en succes toewensen. Maak er een mooie wedstrijd en feestje van. Zet ‘m op!

Aansluitend spelen in de Postel de B1 en A1 ook nog zeer belangrijke wedstrijden. Beide teams maken nog kans op plaatsing voor de kruisfinales van het Nederlands Kampioenschap, maar alleen winst telt de komende weken. En dit geldt ook voor senioren 1 op zondag. Zij spelen zondag om 14:40 uur thuis in Someren tegen Vessem en met nog drie wedstrijden voor de boeg zijn zij samen met VVO en ONA nog vol in de race voor het kampioenschap. VVO liet onverwacht punten liggen en hierdoor strijden er nu nog drie ploegen om het kampioenschap!

En volgende week zaterdag, 23 maart, speelt de C2 naar alle waarschijnlijkheid om 13:00 uur hun kampioenswedstrijd.

Hartstikke spannend allemaal en alle support is dus meer dan welkom! Kom kijken en voor meer informatie kijk op de site van DAKOS (www.dakossomeren.nl).