In de zaalvoetbalcometitie leed Topparty in de de Roman techno Cup tegen vZoggel een grote nederlaag. Na de vroege opening door Jacky Janssen in de 2e minuut voor Van Zoggel 1 kon Topparty nog ruim 10 minuten goed tegenstand bieden. Daarna kwam Van Zoggel 1 goed op toeren en tussen de 12e en 20e minuut werd de voorsprong uitgebouwd tot 6-0. In de slotminuut tikte doelman Koen Hendriks de bal ongelukkig over zijn eigen doellijn, 7-0.

Hurkmans en Ons Café speelden een sportieve zaalvoetbaltopper. Koploper Ons Café kwam in de 12e minuut op een 1-0 achterstand tegen de nr. 2 Hurkmans door een doelpunt van Ralf Hurkmans. Via de paal punterde Gerwin Mulder in de 14e minuut Ons Café via de paal op gelijke hoogte, 1-1. In de slotfase nam Ons Café meer afstand van Hurkmans door doelpunten van Rudi Strauss (23e), Mark Struijcken (24e) en Mike van de Loo (29e), 1-4.