Driek Doezé stuurde ons namens KBO Lierop onderstaand bericht…
‘Het was mooi droog weer afgelopen vrijdagmiddag 14 april. KBO-Lierop ontving weer 12 leerlingen van ’t Rendal. Onze KBO-afdeling heeft zich opgegeven voor een artikel in ONS, het maandblad van KBO-Brabant. In het juninummer, dat verspreid wordt onder meer dan 130.000 leden, komt een reportage over de vrijdagmiddagactiviteit op onze Jeu de Boulesbaan. “De trots van” heet dit item in ONS, waar iedere maand een KBO-Afdeling van Noord-Brabant in het zonnetje wordt gezet. Dit keer dus KBO-Lierop met ons “basisschoolboulesproject”.
KBO-Brabant had de fotograaf Ivo Hutten gestuurd om foto’s te maken voor de ONS van juni. Hij heeft mooie plaatjes kunnen schieten van een geweldig enthousiaste groep leerlingen van ‘t Rendal. Een paar supertalenten blonken uit, maar iedereen gooide vol overgave een balletje mee. Deze ballen zijn door Hans Verrijt in de kleuren goud en zilver gespoten, zodat onze jeugdige boulers ze goed uit elkaar kunnen houden.
We hebben echt een supermiddag beleefd met dank aan de leerlingen.
Er staan al enkele foto’s op de site van KBO-Lierop die door ons zelf gemaakt zijn. De moeite waard om een keer naar te kijken’.