Hoewel de 56e Kennedymars wat later dan normaal door Lierop kwam was het niet zo dat het muisstil was in Lierop. O.a. bij de Ontmoeting en bij Nirwana, maar ook elders langs de route werden de lopers aangemoedigd. De weersomstandigheden waren natuurlijk super. Over het algemeen waren de lopers bijzonder positief over de nieuwe route en het 2 uur vroegere vertrek. Voor de 80 km vertrokken er 1754 wandelaars waarvan er net geen 1300 de tocht voltooiden. Zij kwamen Lierop binnen via de van Dongenstraat, Offermansstraat en Lijestraat naar de Meervensedijk (Nirwana).
Aan het rondje Someren (40 km) deden 1042 wandelaars mee. Hiervan kwamen er 957 op tijd binnen. Zij vertrokken gisterenmorgen in Someren tussen 6.00 en 7.00 uur en liepen via de Slievenstraat naar Lierop waar ze in de vroege morgen via Otterdijk, Balisboom, Hemelaar, Bruiseldonk, Schutterstraat, Drievennestraat, Duinerweg, Slutelakker, Kerkepad, Florastraat, Somerenseweg, Offermansstraat en Lijestraat bij Nirwana kwamen. Hier sloot de post om 9.00 uur.
Aan de Mini Kennedymars van 8 km namen 2151 jonge wandelaars deel waarvan ook aan aantal Lieropse kinderen, al dan niet ondersteund door familie of andere begeleiders.

Harrie van Horik had bij Nirwana een interview met o.a. Jan Bekx en Fridy Maas. Beiden hebben de finish gehaald. Jan kwam – ondanks zijn scepsis in Lierop – om 12.05 binnen en Fridy tikte om 12.58 af. Van andere Lieroppenaren die de 80 km volbrachten hebben we helaas geen tijden/binnenkomsten. Als we informatie hierover krijgen plaatsen we vanzelfsprekend.

Sander Slegers: 10.36 binnen.
Vera Schmitz: 11.47 binnen