Van Patrick Breedveld kregen we onderstaand bericht…
Dames en heren! Tijdens Lierop kermis zullen we Café De Ontmoeting omtoveren tot een ware Festival-attractie met gratis entree natuurlijk! Met een mooi scala aan DJ’s en een metamorfose á la Fool’s Events zullen we er de hele kermis voor zorgen dat je een topfeest beleefd!
Vrijdag: We beginnen de kermis dit jaar al een dag eerder. Deze avond zal DJ Vandenbosch de hele avond de muziek verzorgen, zoals alleen hij dat kan!
Zaterdag: Jackin’jordy, Jägerstrike & Craniax+MC staan deze avond klaar om de lekkerste platen te draaien, dat beloofd een groot feest te worden!
Zondag: Deze dag beginnen we op tijd, met onder andere Golddigger, MTBA – More To Be Announced, DJ Dèva & MC Bignose en met niemand minder dan de Lampegastuh tillen we Lierop kermis dit jaar naar een nieuw niveau! Ook zal PSV – Feyenoord natuurlijk live worden uitgezonden op groot scherm!
Maandag: Fokpaardendag! Partydj Willem Jansen zal na het evenement aan het Kerkenhuis te Lierop het feest doorzetten in Café De Ontmoeting. Hij draait al jaren op zondagavonden de sterren van de hemel in een nabij gelegen manege, dus deze gast weet wel wat hem te doen staat. De laatste twee uur van de kermis zullen worden afgesloten door Wildfool & Dj OVi.
Gratis toegang!