Wie dichtbij huis wil genieten van jonge aanstormende talenten uit de hele wereld die klassieke muziek ten gehore brengen, kan op zondag 25 november terecht in de Ruchte.

In de huiselijke sfeer van de vernieuwde foyer brengen diverse jonge topmusici klassieke muziek dicht bij het publiek. Via een interview leer je meer over het muziekstuk en de musicus zelf. Een intiem en persoonlijk concert van hoog niveau, waardoor je klassieke muziek op een bijzondere manier ervaart! Na afloop van het concert stem je op jouw favoriete optreden. Want de meest gewaardeerde musici van het seizoen komen op 19 mei 2019 terug naar de Ruchte voor een spannende finale.

Artiesten 25 november 2018:

– Violist Danielle Daoukayeva geboren in Amersfoort. Masterstudie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Vele prijzen, vele masterclasses, concertmeester bij diverse orkesten en ook soloconcerten met orkest! Winnaar EuroConcours Viool in 2016.

– Pianist Gulmira Issabekova geboren in Kazhakhstan. Studeert momenteel klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

– Prelude: Yara Slegers (piano)

Muziek programma:

1 B. Bartók – Roemeense Volksdansen

2 L. Janáček – Sonate voor viool en piano

Pauze

3 E. Grieg – Sonate voor viool en piano nr. 2

4 P.I. Tsjajkovski – ‘Souvenir d’un lieu cher’

 

Prijs: 12,50 euro

Tijd: 11:00 uur

Tickets: www.deruchte.nl