In de zaalvoetbalcompetitie wist Topparty slechts een keer te scoren tegen Acfis. Dat gebeurde bij een 3-0 achterstand. Drie keer werd doelman Koen Hendrikx op vrijwel identieke manier verslagen. Hij ging (te) ver mee in de aanval en werd zo drie keer verrast omdat zijn doel leeg was. Uit een aanval in de 23e minuut redde Thijs Meeuws de eer voor Topparty voordat Acfis via een schot in de benedenhoek op 4-1 kwam.
Op het tandvlees werd de overwinning van Hurkmans tegen Random United binnengehaald. Random United was de meest aanvallende ploeg maar de verdediging van Hurkmans met doelman Sjoerd Hooglugt stond prima. Toch kwam Random United in de 12e minuut aan de leiding door een snoeihard diagonaal schot in de kruising schoot, 1-0. In de 19e minuut kwam Willem Hurkmans uit een counter vrij voor hun doelman. Hij kapte de doelman uit en schoot de gelijkmaker binnen, 1-1. In de 22e minuut schoot Willem Hurkmans de bal binnen na een 1-2tje met Henri van Lieshout, 2-1. Random United zette alles op alles, maar Hurkmans hield stand en won daardoor de 4e wedstrijd op rij in de 3e periode.
Educontract ging met 2-1 ten onder tegen Van Otterdijk. Na de 1-0 score in de 7e minuut kwam Educontract in de 19e minuut terug tot 1-1 door een treffer van Axel van den Biggelaar. Drie minuten later werd echter de winnende treffer voor Van Otterdijk gescoord, 2-1.