Vele rondjes gaan ze weer fietsen… de jeugd van Lierop. Bij het mooie weer van vanavond, maar ook van morgen en vrijdag, valt er weer volop te genieten van onze jeugdige rennertjes die dit jaar weer, ieder op hun eigen manier, hun rondjes gaan rijden in de Toer dur Lierup.

De kinderen zal het goed doen als vele bezoekers hen komen aanmoedigen… dus…. wellicht tot vanavond!

Deelnemers kunnen zich vandaag vanaf 18.00 uur inschrijven en het rugnummer en de helm ophalen. Natuurlijk mogen deelnemers ook een eigen helm meenemen.
Iedere avond wordt er om 18.30 uur gestart op het parkoers aan de Bruiseldonk.
De kosten zijn € 3 per dag of drie dagen voor € 7.50.
Fiets je alle dagen mee, dan ding je mee in het algemeen klassement en ben jij wellicht de drager van de enige echte Toer dur Lierop-trui.

Ook dit jaar is er vanaf 5 jaar weer een apart jongens- en meisjesklassement. Kinderen tot en met 4 jaar rijden 1 ronde, daarna komt er per leeftijd 1 ronde bij (5 jaar 2 rondes, 6 jaar 3 rondes etc.).

De kinderen vanaf 9 jaar fietsen met een fiets die door de organisatie ter beschikking wordt gesteld. Dus allemaal op eenzelfde fiets.

Op donderdag 28 juni is er weer het estafettefietsen voor alle leeftijden vanaf 11 jaar. Met drie personen aan de start. De eerste start op een gewone fiets zonder versnellingen, fietst 2 rondes en draagt de fiets over aan nr. 2, deze fietst ook 2 rondes en draagt de fiets over aan nr. 3 die na 2 rondes de finish als eerste probeert te halen.