In de nacompetitie van de zaalvoetbalcompetitie won Topparty met pijn en moeite van Canadees. In de 3e minuut schoot Dirk Hesius van dichtbij binnen voor Topparty. In de 9e minuut kwam Topparty op 2-0 door een schot van Hidde Maas. Halverwege de wedstrijd miste Canadees een strafschop. In de 19e minuut scoorde Canadees de aansluiting waarna er een offensief van Canadees volgde zonder het gewenste resultaat, 2-1. Loomans dat de twee wedstrijden met een doelman en drie veldspelers speelde maakte het Topparty erg moeilijk en stond twee minuten voor tijd nog met 2-3 voor. In de 29e minuut scoorde Ralf van de Laar 2x voor Topparty waardoor Topparty deze wedstrijd met 4-3 won. De andere twee doelpunten voor Topparty werden gemaakt door Ralf van de Laar en Luuk Versteegden.

In de nacompetitie 1e klasse verloor Ons Café hun eerste wedstrijd tegen Hurkmans met 1-2. In de 17e minuut opende Ons Café de score, 1-0. In de 21e minuut tikte Thijs Bekx de bal binnen voor Hurkmans, 1-1. Na een snel uitgevoerde counter in de 24e minuut schoot Willem Hurkmans zijn team naar de overwinning. De laatste minuten deed Ons Café er alles aan om nog te scoren, zonder resultaat. Dat de leeftijd ook wel een rol gaat spelen bij twee wedstrijden op een avond ondervond Hurkmans. Tegen een snel spelend jong Boetselaers had Hurkmans geen schijn van kans en werd met een 6-0 nederlaag naar huis gestuurd.