We brengen liever positief nieuws op slaponline maar afgelopen weekend kon de diverse media helaas weinig positiefs over Lierop melden….

Op de A67 onder Lierop botste zaterdagmorgen een auto tegen de vangrail en kwam achterstevoren op de snelweg tot stilstand. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend. Wel is een inzittende met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Eerder in de nacht werden hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N266, ook onder Lierop. Ze troffen een personenauto tegen een boom aan maar geen inzittenden. Er zijn wel bloedsporen in de auto gevonden. De auto reed richting Helmond en is over een vluchtheuvel, door een heg en vervolgens aan de andere kant van de weg tegen een boom terecht gekomen.

Ook werd afgelopen vrijdag een – zogenaamde – 76-jarige Lieroppenaar (uit Venlo), die inmiddels bekend staat als camping-opa, veroordeeld voor een gevangenisstraf van 4 jaar en tbs voor misbruik van twee meisjes.

De maand oktober is nu ook al een topmaand voor wat betreft inbraken of pogingen daartoe in Lierop. Zelfs 4 keer was het raak waarvan afgelopen vrijdag 2 keer op de Laan ten Boomen waar bij een van de inbraken de ‘dief’ werd geconfronteerd met de bewoner. De dief had daarbij geluk dat hij ‘netjes’ uitgelaten werd.

En…. dan verloor Lierop 1 gisteren ook nog van Heusden, dat kon er nog net bij.