Zaterdag 25 mei is het weer zover. Seniorenkoor De Koepelzangers mogen de H. Mis van 18.00 uur opluisteren. Natuurlijk in de Onze-Lieve-Vrouw-Praesentatiekerk aan de Marialaan in Ommel. Een jaarlijks terugkerend ritueel voor veel koren in de omgeving. De Koepelzangers kijken er echt naar uit. Er is de afgelopen maanden stevig gerepeteerd op de prachtige Missa Quarta van de Vlaamse componist Alfons Moortgat. Een feest om die te mogen zingen. Maar er komen ook prachtige Marialiederen aan bod. Zowel meerstemmige als echt lekkere meezingers. Ook het  voor Onze Lieve Vrouw van Ommel zal niet ontbreken. Ad van der Zanden en Harrie Maas zingen samen Ave Maria Sterrenpracht en bij Groet aan Maria is de solistenrol weggelegd voor Annie Santegoeds en Annie Smits.

De Koepelzangers hopen op een volle kerk; dat zingt zo lekker. Het koor staat onder de bezielende leiding van Marion van Eijk-Gähler en speciaal voor deze gelegenheid wordt samengewerkt met organist Jack Swaanen. De koorleden kunnen zich voorstellen dat ook anderen willen kijken of dit gezellige koor iets voor hem of haar is. De dirigente roept op om eens een paar repetities mee te maken en dan te besluiten of het lidmaatschap iets voor ze is. De Koepelzangers repeteren iedere donderdagmorgen van 09.30-11.00 uur in D’n Vurherd in Lierop.

Behalve de Missa Quarta en een aantal Marialiederen heeft het koor een uitgebreid repertoire dat niet standaard is voor een seniorenkoor. Nieuwsgierig? 

Kijk dan op onze facebookpagina @koepelzangers of mail vragen naar koepelzangers@gmail.com