In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie traden Topparty en Van Zoggel 1 tegen elkaar in het strijdperk. Promovendus van Zoggel bouwde een 0-5 voorsprong op. Drie minuten voor tijd redde Hidde Maas van eigen helft met een schot in een leeg doel de eer voor Topparty. In de slotminuut maakte Van Zoggel 1 er nog 1-6 van.
Jagershuis en Steenstra waren goed aan elkaar gewaagd. Beide teams misten de nodige kansen. In de 20e minuut opende Rick van Tulden met een kopbal net langs de paal de score voor Steenstra, 0-1. Korte hierna trok Ruben van den Nieuwenhof met een schot in de kruising de stand gelijk, 1-1, tevens eindstand.
In de 1e klasse opende Pedro van de Voort in de 16e minuut de score voor Van Otterdijk tegen Hurkmans. Thijs Bekx trok de stand vijf minuten voor tijd gelijk, 1-1.
Binnen 15 minuten stond Van Zoggel 2 op een 3-0 voorsprong tegen Educontract. In de 7e minuut passeerde Bjarne van den Biggelaar zijn eigen doelman, 1-0. Teun Verhees en Bram van Mierlo maakten er in de 13e en 15e minuut 3-0 van. Bjarne van den Biggelaar liet in de 21e minuut de enige treffer van Educontract aantekenen, 3-1.