Van Inge van Bommel kregen wij onderstaand bericht over de kampioenen van DAKOS…
‘Er stonden al foto’s op slaponline van de B2, maar niet alleen DAKOS B2 werd afgelopen zaterdag kampioen. Ook de E1 en E4 werden kampioen!

Het was een prachtige dag. Onder zomerse omstandigheden werd er gekorfbald en zowel de B2, E1 en E4 moesten al vroeg aan de bak. Dat de E1 kampioen zou worden dat stond eigenlijk vooraf al vast, maar deze meiden wilden natuurlijk ook hun laatste wedstrijd winnen. En dat deden ze. Nina, Eefke, Isabel, Sophie en Tessa wonnen met 8 -1 en daarmee werden zij ongeslagen kampioen. Een welverdiende felicitatie aan deze dames, want zij hadden het de afgelopen seizoenen absoluut niet makkelijk en wat is het dan fijn om eens kampioen te worden!

Ondertussen speelden de E4 in Neerkant tegen Arcades en dat beloofde een spannende wedstrijd te worden tussen de nummers 1 en 2. Degene die zou winnen zou kampioen zijn. Er was erg veel publiek in de Neerkant en de spanning was van de gezichtjes af te lezen. Het werd een mooie wedstrijd, waarin DAKOS heel snel op voorsprong kwam en Arcades probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar dat lukte hen niet. DAKOS E4 won met 6 – 1. Een duidelijke overwinning lijkt, maar de wedstrijd had ook de andere kant op kunnen gaan. Roos, Sylvie, Liene, Janske, Noortje en Floor deden een vreugdedans in de douche en toen op weg naar de platte wagen!

De E1 en E4 werden in Lierop opgewacht door papa’s, mama’s , opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en zij mochten vervolgens op de platte wagen door Lierop. Met het DAKOS lied op de achtergrond, een stralend zonnetje en veel enthousiasme werden de trotste meiden met applaus begroet.

Natuurlijk werd er nog een broodje kroket genuttigd en zo begon de herfstvakantie voor hen geweldig!
Zie hieronder ook enkele foto’s.

In Someren-Heide speelde de B2 in de ochtend ook hun kampioenswedstrijd. Ook zij speelden tegen de nummer 2, maar van een echte wedstrijd was in de eerste helft nauwelijks sprake. Na 4 seconden was het al 1 – 0 en bij rust stonden er al 11 goals op het scorebord. Uiteindelijk werd het 12 – 4 en ook daarmee werd de B2 ongeslagen kampioen! Een topprestatie van Roos, Mirte, Megan, Lisa, Laura, Renske, Kaya, Luca, en Inge en nu op naar de zaal.
Zie de foto’s van B2 in het bericht van zaterdag 14 oktober

En vorige week werd de A2, onder hele andere omstandigheden, al kampioen. Het regende flink, maar deze meiden wonnen van Klimop een daarmee zijn zij de competitie ook erg goed gestart en mochten zij zich vorige week al herfstkampioen noemen! Deze meiden, Eline-Donna-Lieke-Iris-Anne-Anne-Anne-Maartje-Joyce-Inge-Melissa, wisten ook hun laatste wedstrijd te winnen en dit betekende dat E1, E4, A2 en B2 allen ongeslagen kampioen zijn geworden!

Zie hier de foto’s van de A2

Nogmaals gefeliciteerd! We zijn wel eens slechter gestart zullen we maar zeggen….. Top begin van het seizoen, met daarbij ook nog de tweede plaats voor de C2, D1 en E3!

Nu even vakantie en daarna gaan we ons voorbereiden op de zaalcompetitie. Sommige teams komen in een hele andere poule terecht en zullen dus vol aan de bak moeten!
Op carnavalszaterdag, 11 november gaat het zaalseizoen weer van start.

Maar eerst komen we op 4 november nog langs de deur met de speculaas actie. T.z.t. volgt er meer informatie en anders check de site www.dakossomeren.nl‘.