Trees van de Borne stuurde ons namens de gymclub onderstaand bericht…

‘U weet hoe belangrijk het voor iedereen is om te blijven bewegen, zowel voor de jongere dan wel de oudere mens. Vooral deze ouder wordende mens gaat last krijgen van spieren en gewrichten en het is dan o zo gemakkelijk om dan maar minder te gaan bewegen en in je stoel te blijven zitten. Maar de oplossing is dan misschien gymnastiek, bijvoorbeeld de gymclub voor senioren op vrijdag van 10:30 tot 11:45 in de VURHERD.
We starten met een kopje koffie of thee van 10:30 tot 11:00 en de gym is vanaf 11:00 tot 11:45.

Gymnastiek is een bewegingsactiviteit waaraan iedereen kan meedoen! Gedurende de lessen worden oefeningen gedaan waarbij het niveau aangepast is aan de groep. Dit gebeurt zowel zittend, staand als lopend, veelal op het ritme van de muziek en soms met behulp van diverse materialen. De lessen worden gegeven door een vakbekwame docente, Karin Tiemessen, docent sport en bewegen voor senioren. Zij heeft kennis van oefeningen die geschikt zijn voor mensen met een bewegingsbeperking of aandoening.
U kunt vrijblijvend binnenlopen en deelnemen aan enkele lessen, voordat u uw keuze bepaalt. Dit kan iedere vrijdag tot 6 juli (laatste les voor de vakantie) en we starten na de vakantie weer op vrijdag 24 augustus.

Voor meer informatie kunt u de DEZE link openen’.