Wie dichtbij huis wil genieten van een grote diversiteit aan theaterproducties kan weer terecht in de Ruchte want de ‘R’ is weer in de maand en dat betekent dat het nieuwe theaterseizoen eraan komt! Voordat het zover is worden de meest recente nieuwtjes alvast voorgesteld.

Wat is er nieuw?

– Nieuwe filmgenres
We zijn blij om te melden dat we naast de bekende filmhuisfilms dit seizoen ook enkele publieksfilms en kinderfilms in ons programma opnemen. Onder andere Bohemian Rhapsody, A Star Has Born en Bennie Stout passeren komend halfjaar de revue.

– Theaterbuffet
De Ruchte en ‘In d’n Herberg’ uit Someren bieden je vanaf komend seizoen graag een culinaire theaterbuffet aan. Het theaterbuffet vindt plaats in de foyer van de Ruchte, zodat je comfortabel voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk buffet kunt genieten. Er zijn hiervoor de onderstaande geselecteerde voorstellingen beschikbaar:

– 12 oktober 2019: Frank Lammers
– 02 november 2019: Bee Gees Tribute
– 11 januari 2020: Karin Bruers
– 13 maart 2020: Gerard van Maasakkers
– 04 april 2020: Supertrap
– 02 mei 2020: Omdenken

– Bijgeboekt

Muziekquiz XXL
Op zaterdagavond 30 november 2019 wordt er een grote variatie aan vragen op de deelnemende teams afgevuurd, en wordt hun kennis van de (inter-)nationale muziekgeschiedenis stevig op de proef gesteld. De vragen zullen variëren van Seventies tot Zeroes, van Heavy metal tot Nederpop, en van Snoop Dog tot Adele. Het betreft een verrassend avondvullend programma, met diverse rondes live muziek, een DJ, mooie prijzen en vooral heel veel muziek en humor. Stel een team samen en doe mee met de eerste ‘MuziekQuiz XXL.

We gaan van start!
De eerste twee maanden gaan we meteen goed van start, want dan komen onder andere Bjorn van der Doelen, Frank Lammers, Pieter Derks, Karin Bloemen en Ed Struijlaart naar Someren.

Op 19-3-2020 komt Johan Derksen met The Sound of The Blues & Americana naar de Ruchte. 

Bekijk het volledige theaterprogramma op:
www.deruchte.nl/programma

Met vriendelijke groet,
Marketing & Communicatie