13 oktober gaan wij bij Nirwana back to the roots. Het ultieme kinderfeestje, nu ook onder het genot van een lekker drankje.

Vroeger… Naast dat je de hele avond met je moeder in de keuken had gestaan om die mooiste traktaties te maken, heb je ook de hele nacht lopen piekeren wie je nu wel en niet op je feestje wilde hebben. Met een stapeltje uitnodigingen in je hand, natuurlijk eindigend met “ps. Neem je zwemspullen mee, maar ik zeg niet wat we gaan doen”, liep je vol vertrouwen het schoolplein op om ze uit te delen. Natuurlijk mocht je niemand overslaan en dus telde je ze nog een keer voor de zekerheid. Eindelijk had je ze uitgedeeld en het aftellen kon beginnen!

Woensdagmiddag, half 2, wachtend totdat de eerste binnen kwamen. Wat zouden ze bij zich hebben? Een simpel cadeautje waar je net niks aan hebt? Of toch weer die bon van de Intertoys? Het maakt toch niet uit, als ze er maar waren. Maar daarna ging het dan toch echt beginnen. De hele middag spelletjes of lekker naar het zwembad. Het maakte allemaal niet zo veel uit, als je maar eindigde met die grote tafel vol met friet. Jezelf helemaal vol eten, want je wordt toch wel thuis gebracht.

Alle klassiekers kwamen altijd weer voorbij en dat maakte het kinderfeestje zo mooi. Zo mooi, dat we het nog een keer wilde vieren. Daarom zijn jullie allen 13 oktober uitgenodigd voor Nirwana’s kinderfeestje. Een avond vol muziek, van Kinderen voor Kinderen tot Katy Perry tot ’N SYNC en alles wat daar tussen zit. Een avond vol feest, meezingers en “OH JA” momenten.

Check onze Facebook voor wat je mee moet nemen.

Ps. We zeggen niet wat we gaan doen!