In de zaalvoetbalcompetitie won in de hoofdklasse Daan’s met 0-5 van Van Gennip. Al in de 2e minuut stond het 0-1. Net toen Van Gennip een beetje op dreef was gekomen kwam Daan’s in de 13e minuut via een hard schot van dichtbij op 0-2. Gelegenheidsdoelman Rob Hurkmans kon er niets aan doen. Na twee doelpunten in de 16e en 17e minuut brak het verzet van Van Gennip. Na een mooie schijnbeweging bepaalde Salim Zeroual de uitslag op 0-5 voor Daan’s. In de 22e minuut werd ook nog een strafschop gemist.

Berkvens trof ook een Lieropse tegenstander. Het Jagershuis kon eigenlijk geen vuist maken en verloor met 7-3. De drie doelpunten van Jagershuis werden gescoord door Ruben van den Nieuwenhof, waarvan een uit een strafschop.

Een spannende en toch ook wel knotsgekke wedstrijd lieten Bij Willem en Topparty zien. Al in de 2e minuut kwam Topparty op 0-1 toen Stijn Kusters volgens zijn teamgenoten een geweldig eigen doelpunt maakte. Vervolgens kreeg Niels Hurkmans het op zijn stuipen en tussen de 9e en 15e minuut schoot hij met een hattrick Bij Willem naar een 3-1 voorsprong. In de 17e minuut schoot Ralf van de Laar door de benen van doelman Alfons van de Laar de 3-2 binnen. Er werd door beide teams in een hoog tempo gespeeld. Hidde Maas trok met zijn treffer in de 23e minuut de stand gelijk, 3-3. Nog geen twee minuten later maakte Stijn Kusters zijn eerdere fout goed, 4-3 voor Bij Willem. Topparty had de smaak te pakken en in de 26e minuut maakte Bert Meeuws er 4-4 van. Met nog twee minuten te gaan schoot Hidde Maas na goed voorwerk van Bert Meeuws Topparty naar de 4-5 overwinning. Een belangrijke zege in de strijd om de rechtstreekse degradatie met Jagershuis. Beide teams treffen elkaar komende vrijdag.

Bankers maakte geen fout tegen het Zunneke dat goed weerstand bood en pas in de laatste 8 minuten capituleerde. Niels Bankers opende de score in de 2e minuut voor Bankers, 1-0. In de 9e minuut zorgde Ralph Bekx voor de gelijkmaker, 1-1. In de 22e en 23e minuut sloeg Bankers 3x keer toe door Dennis Egging, Niels Bankers en Jouke van den Boomen, 4-1. Doelman Mathijs Peters voorkwam meerdere doelpunten van Bankers.

Beide teams van Bleekerven en Educontract met jonge zaalvoetballers lieten een aantrekkelijk wedstrijd zien waarbij uiteindelijk Bleekerven met de 4-1 winst naar huis ging. Bij een 3-0 achterstand schoot Frenk Mennen de eretreffer voor Educontract binnen. Voor Bleekerven scoorden Joris van Horne (2x), Rick Rijnders en Tijn Aarts.